Basisopleiding energetische therapieën

De basisopleiding energetische therapieën is een jaartraining van 20 lesdagen. Tijdens deze opleiding leer je met energie omgaan en hoe je op een verantwoordelijke manier een energetische behandeling geeft vanuit gevoel. De lesdagen zijn praktijkgericht. Dit houdt in dat je verschillende behandelmethoden met elkaar gaat beoefenen. Je doet dus meteen praktijkervaring op tijdens de lesdagen. Het geleerde kun je thuis of in je eigen praktijk meteen gaan toepassen. Over het onderwerp van de lesdag ontvang je uiteraard uitgebreide schriftelijke informatie. Deze informatie gaat je helpen om stap voor stap een beter inzicht te krijgen in ziekte en gezondheid en de onderliggende oorzaken van aandoeningen en klachten.

Door deze opleiding zal ook jouw geestelijke ontwikkeling verdergaand tot ontwikkeling komen. Waardoor lichaam en ziel meer in balans komen.

Op het einde van de jaartraining heb je een mooie basis gelegd om het geleerde in de praktijk te gaan toepassen. Ook is deze opleiding uiterst geschikt voor praktijkvoerende coaches, natuurgeneeskundige therapeuten, kinesisten, enz. Of mensen die binnen korte tijd goede tools willen leren om een eigen praktijk te starten in energetische therapie. 

 • Het volgen van de opleiding houdt in dat je om de 2 weken een lesdag hebt van 10:00 tot 17:00 uur
 • Tijdens de schoolvakantie van juli tot augustus zijn er geen lessen 
 • Voor deze opleiding is geen vooropleiding nodig 
   

 

De modules van de jaartraining

 • Module 1: Gevoelsontwikkeling (3 dgn)
 • Module 2: Werken met Chakra's (5 dgn)                     
 • Module 3: Omgaan en werken met de Aura (3 dgn)
 • Module 4: Energetische massage (4 dgn)                                                   
 • Module 5: Energetische behandelingen (3 dgn)
 • Vaardigheidstraining jaaropleiding (1dag)
 • Het jaar wordt afgesloten met een tentamen
 

Op het einde van het jaar heb je de mogelijkheid om je kennis te toetsen door deel te nemen aan het theoretisch en praktisch tentamen. Indien je hiervoor slaagt ontvang je een certificaat. Indien je niet wenst deel te nemen aan het tentamen ontvang je een attest van deelname.

 

Na het volgen van deze basisopleiding heb je de mogelijkheid je in te schrijven voor de vervolmakingscursus “opleiding tot energetisch therapeut”. Dit is een tweejarige opleiding.

                      

Kosten

De kosten voor deelname inclusief btw zijn 2225 € per jaar (of 5 termijnen van 465 €). Dit is inclusief uitgebreid lesmateriaal en onbeperkt koffie/thee. De kosten voor het praktijk gedeelte van het tentamen van het 1e jaar bedragen € 125. Kosten voor schriftelijke hertentamens bedragen € 95.

Wanneer start een nieuwe opleiding?

De opleiding te Antwerpen is geannuleerd. Er zal op zoek gegaan worden naar een nieuwe locatie. indien je interesse hebt in deze opleiding kan je deze meevolgen te Melle bij Gent.

 

Leslocatie

 

Vragen

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Dirk: info@malva-opleiding.be of bel: 0494/699133 

Wat vinden onze studenten van onze opleiding:

 • Leerrijke, boeiende, goed begeleide, omvattende cursus. Ik kon tijdens het eerste jaar al veel ervaring opdoen rond voelen, aarden, in eigen kracht staan. Ik leerde veel bij over chakra's, aura, energetisch werken (onderwerpen die voor mij tot voor aanvang nagenoeg ongekend waren). Verrijkend, voor zowel persoonlijk als professioneel doeleinde.
 • Een opleiding die je raakt in hart en ziel, een ervaring om te delen!
 • Een prachtige opleiding met heel veel zelfevolutie
 • Ik ben dankbaar voor mijn opleiding tot zoverre bij Malva. Het heeft mij heel wat inzichten geleverd en nieuwe kijk op situaties. Mijn bewustzijn is aan het vergroten en kijk optimistisch naar de start van het nieuwe schooljaar. Dank U.
 • Malva heeft mij geholpen mijn gevoelsleven zo te ontwikkelen dat ik beter weet wat ik wil en meer keuzes vanuit mijn gevoel durf te maken. Denken en gevoel worden meer uitgebalanceerd, omdat de focus bij deze opleiding eens niet op het denken ligt, maar op het (aan)voelen. Extra mooi is natuurlijk dat je deze kennis zelf in de praktijk mag delen en toepassen als volwaardig Malva therapeut!
 • Ik vind het een zeer leerrijke spirituele opleiding, die ook mijn eigen spirituele ontwikkeling een extra stimulans heeft gegeven. echt een aanrader.
 • Een pittige opleiding die je sterkt als persoon.